Sada - Dvorana Slávy 1-5

Předmětem nabídky je pět kompilací Dvorana Slávy 1-5.

2LP Dvorana slávy - Country & Western

Supraphon ‎– 1 13 0841-42, CS, 1970



2LP Dvorana slávy - Country & Western 2

Supraphon ‎– 1 13 1591-92, CS, 1974



2LP Dvorana slávy 3

Supraphon ‎– 1113 3011-12, CS, 1980



2LP Dvorana slávy 4

Supraphon ‎– 1113 4761-62, CS, 1986



2LP Dvorana slávy 5

Supraphon ‎– 11 0215 -1 312, CS, 1988


Skladem (1 ks)
Kód: 0004980
Značka: Supraphon
599 Kč


Dvorana slávy - Country & Western

A1 Johnny Cash Folsom Prison Blues 2:35
A2 Johnny Cash The Long Black Veil 3:05
A3 Johnny Cash Bury Me Not On The Lone Prairie  2:25
A4 Johnny Cash Orange Blossom Special  3:05
A5 Johnny Cash, Bob Dylan Girl From The North Country  3:40
A6 Johnny Cash, Judy Carter Shantytown 2:20
A7 Johnny Cash As Long As The Grass Shall Grow  5:10
B1 Johnny Horton North To Alaska  5:50
B2 Johnny Horton Johnny Reb  2:20
B3 Johnny Horton The Battle Of New Orleans  2:30
B4 Johnny Horton Comanche 3:05
B5 Johnny Horton Sink The Bismarck  3:10
B6 Johnny Horton Lost Highway  2:35
B7 Johnny Horton I'm A One-woman Man  2:00
B8 Johnny Horton When It's Springtime In Alaska  2:35
C1 Marty Robbins Big Iron 4:00
C2 Marty Robbins El Paso 4:20
C3 Marty Robbins Don't Worry  3:15
C4 Marty Robbins Devil Woman 2:50
C5 Marty Robbins Ribbon Of Darkness  2:25
C6 Marty Robbins By The Time I Get To Phoenix  3:10
D1 Lester Flatt, Earl Scruggs & The Foggy Mountain Boys Flint Hill Special 1:55
D2 Lester Flatt, Earl Scruggs & The Foggy Mountain Boys Jimmy Brown, The Newsboy 2:25
D3 Lester Flatt, Earl Scruggs & The Foggy Mountain Boys The Last Public Hanging In West  3:10
D4 Lester Flatt, Earl Scruggs & The Foggy Mountain Boys On The Rock Where Moses Stood  2:25
D5 Lester Flatt, Earl Scruggs & The Foggy Mountain Boys Give Mother My Crown  2:50
D6 Lester Flatt, Earl Scruggs & The Foggy Mountain Boys Wabash Cannonball  2:25
D7 Lester Flatt, Earl Scruggs & The Foggy Mountain Boys I Still Miss Someone  2:25
D8 Lester Flatt, Earl Scruggs & The Foggy Mountain Boys Foggy Mountain Breakdown  2:20


Dvorana slávy - Country & Western 2

Tennessee Ernie Ford
A1 Sixteen Tons 2:35
A2  Born To Lose 3:10
A3 May You Never Be Alone 2:40
A4 No Letter Today 2:35
A5 Worried Mind 2:30
A6 I Don't Hurt Anymore 2:45
A7 There'll Be No Teardrops Tonight 2:45
A8 Try Me One More Time 2:40
  Haggard And The Strangers
B1 California Blues 2:50
B2 I'm A Lonesome Fugitive 2:55
B3 Branded Man 3:00
B4 Mule Skinner Blues 3:20
B5 All Of Me Belongs To You 2:40
B6 Drink Up And Be Somebody 2:30
B7 Blue Yodel 3:10
  Buck Owens And The Buckaroos
C1 Act Naturally 2:35
C2 Cryin' Time 2:30
C3 Memphis Tennessee 2:25
C4 A Maiden's Prayer 2:30
C5 Trouble And Me 1:55
C6 We're Gonna Let The Good Times Roll 2:15
C7 I Wouldn't Live In New York City 2:55
C8 I Am A Rock 2:55
  Tex Ritter
D1 High Noon 3:00
D2 Dusty Skies 3:10
D3 The Wayward Wind 2:35
D4 Rye Whiskey 2:45
D5 The Long Tall Shadow 2:35
D6 Blood On The Saddle 2:45
D7 Texas 2:35
D8 I Dreamed Of A Hill-Billy Heaven


Dvorana slávy 3

A1 Lefty Frizzell If You've Got The Money, I've Got The Time 2:35
A2 Carl Smith Hey Joe! 2:35
A3 Ray Price Crazy Arms 2:32
A4 Marty Robbins Singing The Blues 2:20
A5 Bobby Helms Fraulein 2:35
A6 Johnny Cash Don't Take Your Guns To Town 2:50
A7 Charlie Walker Pick Me On Your Way Down 2:02
A8 Johnny Horton Battle Of New Orleans 2:30
B1 Stonewall Jackson Waterloo 2:26
B2 Marty Robbins El Paso 4:20
B3 Jimmy Dean Big Bad John 3:00
B4 Lester Flatt And Earl Scruggs Ballad Of Jed Clampett 2:02
B5 Claude King Wolverton Mountain 2:50
B6 Lefty Frizzell Saginaw, Michigan 3:03
B7 The Statler Brothers Flowers On The Wall 2:24
C1 Johnny Cash, June Carter Jackson 4:40
C2 Tammy Wynette I Don't Wanna Play House 2:35
C3 David Houston, Tammy Wynette My Elusive Dreams 2:48
C4 Jim & Jesse Golden Rocket 2:32
C5 Ray Price For The Good Times 3:47
C6 Tanya Tucker Delta Dawn 2:52
C7 Charlie Rich The Most Beautiful Girl 2:42
D1 Billy Swan I Can Help 3:15
D2 Willie Nelson Blue Eyes Cryin' In The Rain 2:17
D3 Moe Bandy Hank Williams, You Wrote My Life 3:10
D4 David Allan Coe I've Got To Have You 5:55
D5 Johnny Paycheck Take This Job And Showe It 2:35
D6 Bobby Bare Sing For A Song 2:51


Dvorana slávy 4

A1 Willie Nelson On The Road Again 2:39
A2 Moe Bandy Motel Matches 2:57
A3 Joe Stampley Red Wine And Blue Memories 2:46
A4 Moe Bandy & Joe Stampley Hey Joe (Hey Moe) 2:16
A5 Ronnie McDowell You're Gonna Ruin My Bad Reputation 2:53
A6 Merle Haggard Big City 2:59
A7 Merle Haggard, Willie Nelson Poncho And Lefty 4:46
B1 Willie Nelson My Heroes Have Been Cowboys 3:02
B2 George Jones Tennessee Whiskey 2:51
B3 Tammy Wynette Unwed Fathers 3:10
B4 George Jones & Tammy Wynette Two-Story House 4:41
B5 Ray Charles I Don't Want No Stranger Sleepin' In My Bed 3:31
B6 Roger Miller The Animal Of Man 2:30
B7 Roger Miller, Willie Nelson Husbands And Wives 3:42
C1 Willie Nelson City Of New Orleans 4:48
C2 Earl Scruggs Revue Banjo Man 2:24
C3 Lacy J. Dalton Paradise 3:06
C4 The Burrito Brothers Lay Me Down In Dixie 2:51
C5 Ricky Skaggs Highway 40 Blues 3:09
C6 Kris Kristofferson Magdalene 3:40
C7 Kris Kristofferson, Willie Nelson Eye Of The Storm 3:13
D1 Willie Nelson Mammas Don't Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys 3:25
D2 Ed Bruce Miracle Express 3:10
D3 David Allan Coe, Bill Anderson Get A Little Dirt On Your Hands 3:40
D4 Larry Gatlin & The Gatlin Brothers Houston (Means I'm One Day Closer To You) 2:54
D5 Bobby Bare Call Me The Breeze 3:26
D6 Hank Snow, Willie Nelson I'm Movin' On 2:42


Dvorana slávy 5

A1 –Hank Williams Jr. Mind Your Own Business 2:28
A2 –Dwight Yoakam Honky Tonk Man 2:45
A3 –Randy Travis The Storms Of Life 2:43
A4 –The Forester Sisters Mama's Never Seen Those Eyes  2:50
A5 –Nitty Gritty Dirt Band Other Side Of The Hill 3:01
A6 –Crystal Gayle Only Love Can Save Me Now 3:18
A7 –Michael Martin Murphey Fidllin' Man 4:44
B1 –Hank Williams Jr. I'm For Love 2:55
B2 –Dwight Yoakam Guitars, Cadillacs 3:02
B3 –Randy Travis On The Other Hand 3:05
B4 –The Forester Sisters Just In Case 2:27
B5 –Nitty Gritty Dirt Band Old Upright Piano 3:51
B6 –Crystal Gayle Cry 4:14
B7 –Michael Martin Murphey Rollin' Nowhere 2:54
C1 <span style="font-s

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.