Elvis Presley ‎– Elvis In Concert 2LP

2LP rozevírací obal

RCA ‎– PL 82587 (2), Europe, 1982 Re


Skladem (1 ks)
Kód: 0006867
Značka: RCA
220 Kč


A1 Elvis' Fans Comment/Opening Riff 1:24
A2 Also Sprach Zarathustra (Theme From 2001: A Space Odyssey)/Opening Riff (Reprise) 1:55
A3 See See Rider 2:31
A4 That's All Right 2:35
A5 Are You Lonesome To-night? 3:01
A6 Medley: (Let Me Be Your) Teddy Bear / Don't Be Cruel 2:11
A7 Elvis' Fans Comment 0:42
A8 You Gave Me An Mountain 3:25
A9 Jailhouse Rock 1:34
B1 Elvis' Fans Comment 0:30
B2 How Great Thou Art 3:18
B3 Elvis' Fans Comment 0:58
B4 I Really Don't Want To Know 1:32
B5 Elvis Introduces His Father 0:47
B6 Hurt 2:02
B7 Hount Dog 1:29
B8 My Way 4:08
B9 Can't Help Falling In Love 1:41
B10 Closing Riff 1:20
B11 Special Message FRom Elvis' Father, VernonPresley 0:30
C1 Medley: I Got A Woman / Amen 6:21
C2 Elvis Talks 0:40
C3 Love Me 2:30
C4 If You Love Me (Let Me Know) 3:02
C5 Medley: O Sole Mio - Sherrill Nielson Solo / It's Now Or Never - Elvis 3:50
C6 Trying To Get To You 2:49
D1 Hawaiian Wedding Song 2:42
D2 Fairytale 2:50
D3 Little Sister 1:51
D4 Early Morning Rain 1:50
D5 What'd I Say 0:45
D6 Johnny B. Goode 0:57
D7 And I Love You So 3:38

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.